Welkom bij Plantenhotel
Voor kuipplanten is de winter te koud en te nat. Ze willen naar hun winterstalling. Wie zelf niet over de geschikte binnenruimte beschikt, kan ze laten overwinteren in ons plantenhotel. Bij ons in het hotel zijn de omstandigheden ideaal om uw kuipplant te laten overwinteren. U kunt ze bij ons brengen of gebruik maken van onze haal en brengservice.

April 2008 zijn wij gestart met Hoveniersbedrijf "Erik vd Berg". Via het hoveniersbedrijf merkten wij dat er vraag was naar de opvang van kuipplanten in de winter. Hierdoor zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte locatie om ook deze dienst aan te kunnen bieden.

Op 1 augustus 2011 zijn wij ons plantenhotel aan de Schimmelpenninck vd Oyeweg 110 te Delfgauw gestart. We hebben er dus een aantal seizoenen opzitten waarvan extreem koude tot warme winters. Van Citrus, Brugmansia, Tibouchina, Palm, Fuchsia, Olijf, Callistemon, Oleander, Agave tot Geranium ontvangen wij in ons plantenhotel. Natuurlijk is dit nog maar een kleine opgave aan planten die we voor over wintering hebben mogen ontvangen.

Het seizoen 2017/2018 loopt ten einde en dat betekend voor onze klanten dat hun planten eindelijk weer terug komen. Dat betekend voor ons een lege kas en weer afscheid nemen van de planten. Voor de planten die in het najaar opgehaald zijn wordt een planning gemaakt om de planten retour te brengen. Voor de mensen die hun planten zelf hebben gebracht. U kunt van 5 mei 2018 tot en met 2 juni 2018 uw planten op zaterdagen van 12 tot 16 uur ophalen..

Voor het seizoen 2018/2019 zijn wij om uw planten te brengen vanaf 3 november 2018 t/m 26 november 2018 alleen op zaterdagen open van 12 en 16 uur. voor het ophalen van de planten wordt een aparte planning gemaakt.

Kunt u niet op zaterdag, dan maken we een afspraak voor een ander moment. Ook voor vragen zijn wij uiteraard telefonisch en per mail bereikbaar 015-3612049 of info@anitavdberg.nl.
Heeft u niet de middelen om uw kuipplanten zelf naar Delfgauw te brengen, kunnen wij deze ook bij u op komen halen en weer terug brengen. Onder het kopje services kunt u hier meer over vinden.

Wij zien ernaar uit u als klant te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,
Anita en Erik van den Berg

Volg ons ook via Facebook, Twitter en Instagram.