Welkom bij Plantenhotel
Voor kuipplanten is de winter te koud en te nat. Ze willen naar hun winterstalling. Wie zelf niet over de geschikte binnenruimte beschikt, kan ze laten overwinteren in ons plantenhotel. Bij ons in het hotel zijn de omstandigheden ideaal om uw kuipplant te laten overwinteren. U kunt ze bij ons brengen of gebruik maken van onze haal en brengservice.

April 2008 zijn wij gestart met Hoveniersbedrijf "Erik vd Berg". Via het hoveniersbedrijf merkten wij dat er vraag was naar de opvang van kuipplanten in de winter. Hierdoor zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte locatie om ook deze dienst aan te kunnen bieden.

Op 1 augustus 2011 hebben wij de sleutel gekregen van ons bedrijf aan de Schimmelpenninck vd Oyeweg 110 te Delfgauw. We hebben er dus een aantal seizoenen opzitten waarvan extreem koude tot warme winters. Van Citrus, Brugmansia, Tibouchina, Palm, Fuchsia, Olijf, Callistemon, Oleander, Agave tot Geranium ontvangen wij in ons plantenhotel. Dit is nog maar een kleine opgave aan planten die we voor over wintering mogen ontvangen.

Voor onze klanten komen hun planten eindelijk weer terug. Dat betekend voor ons een lege kas en weer afscheid nemen van de planten. U kunt voor het seizoen 2017 van 29 april 2017 tot en met 27 mei 2017 uw planten op zaterdagen van 12 tot 16 uur ophalen.

Voor het seizoen 2017/2018 zijn wij om uw planten te brengen vanaf 21 oktober 2017 t/m 25 november 2017 alleen op zaterdagen open van 12 en 16 uur.

Kunt u niet op zaterdag, dan maken we een afspraak voor een ander moment. Ook voor vragen zijn wij uiteraard telefonisch en per mail bereikbaar 015-3612049 of info@anitavdberg.nl.
Heeft u niet de middelen om uw kuipplanten zelf naar Delfgauw te brengen, kunnen wij deze ook bij u op komen halen en weer terug brengen. Onder het kopje services kunt u hier meer over vinden.

Wij zien ernaar uit u als klant te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,
Anita en Erik van den Berg