Selecteer een pagina

Diensten

Planten transport

Wilt u graag uw plant laten overwinteren, maar heeft u niet de middelen om uw kuipplanten zelf bij ons in Delfgauw te brengen? Wij staan u graag tot dienst met onze transport service. Wij kunnen uw planten op halen en weer terugbrengen.

Wij vragen alleen dat u uw plant of planten verzamelt op een goed bereikbare laad- en losplaats. Indien wij extra materialen nodig zijn, zoals een shovel met pottenklem of als u wenst dat wij alle planten uit uw tuin verzamelen dan brengen wij hiervoor extra kosten in rekening. Wilt u meer weten over de kosten hiervan neem contact met ons op.

Ook een dakterras vergt andere apparatuur om uw planten op te halen. Heeft u een dakterras en wilt u uw planten laten ophalen? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Komen uw planten in een na- en voorjaarsbeurt bij ons Hoveniersbedrijf Erik vd Berg mee, dan hoeft u geen ritkosten te betalen naar ons plantenhotel.

Ziekten & Insekten preventie

Een ziekte, insect of schimmel is erg vervelend voor u plant. Wij vinden het belangrijk dat ziekten en insecten worden voorkomen. Daarom krijgen alle planten bij ons altijd een behandeling tegen ziekten, insecten en schimmels. Dit is ter bescherming van uw plant, maar ook om te voorkomen dat de planten van andere tuinliefhebbers aangetast worden.

Snoeien & Ompoten

Het is voorjaar en u kijkt er weer naar uit om uw kuipplanten de show te laten stelen in uw tuin? In onze kassen hebben uw planten de winter goed verteert en zijn door onze goede verzorging gegroeid. Uw planten hebben in het voorjaar een grote voorsprong waardoor u er langer plezier van heeft. Wij willen u graag ontlasten van het snoeien en/of ompoten bij van uw planten. Wij snoeien en/of ompoten uw planten bij binnenkomst, zodat de planten weer mooi uitlopen of bij het ompoten weer goed geworteld staan bij de uitlevering. Hierbij moet u rekening houden met kosten de kosten voor potgrond, evt. de pot en het uurtarief voor ons personeel. Het uurtarief dat wij hanteren is €42 excl. btw.

Als wij in de winter merken dat het noodzakelijk is voor de plant om, om te poten, stellen wij u meteen op de hoogte van de mogelijkheden en de bijkomende kosten.

Startkosten

U kunt bij ons vanaf 1 vierkante meter een ruimte huren om uw planten te stallen. De kosten voor deze eerste m2 bedragen 35 euro incl. BTW. Plantenhotel “Anita vd Berg” bepaald hoeveel m2 er nodig is voor de beplanting. Hierbij wordt er gekeken naar de omvang van de plant en niet van de pot. Om dit uit te meten hebben wij in ons bedrijf 10 m2 uitgetekend op de vloer. Hier worden ten aller tijde alle planten ingezet om te bepalen hoeveel m2 meter het is. Minimale afname; 1m2.

Haal en brengservice

Mocht u niet de middelen hebben om uw kuipplanten zelf naar Delfgauw te brengen, kunnen wij deze ook bij u op komen halen en weer terug brengen. Hiervoor hanteren wij het volgende tarief.Binnen een straal van 30 km om ons bedrijf rekenen wij €30 per rit. Voor de kilometers buiten dit gebied rekenen wij € 1,00 per km.

De planten dienen op een voor ons goed bereik- en berijdbare laat en los plaats te worden verzameld. Wilt u dat wij de planten zelf uit uw tuin verzamelen. Dan wordt hier een uur tarief van € 36,00 (incl. BTW) voor in rekening gebracht.

Voor het halen en retour brengen van grote planten rekenen wij € 10,00 extra wegens het inzetten van een extra persoon.

Bij een na- en voorjaarsbeurt van ons Hoveniersbedrijf hoeft u geen ritkosten te betalen naar ons plantenhotel.

Schade

Indien ondanks de normale verzorging gestalde planten doodgaan, niet goed uitlopen of anderszins schade oplopen dan komt deze schade volledig voor rekening en risico van de eigenaar van de plant. Wij doen onze uiterste best om uw planten goed te verzorgen. Wij hebben echter geen grip op de conditie waarin de plant zich bevind als zij bij ons wordt gebracht. 
(In gevallen waarbij door ons toedoen schade aan uw plant en/of pot ontstaat, die bij zorgvuldige behandeling voorkomen had kunnen worden, zullen wij uiteraard in onderling overleg met de klant tot een voor beiden aanvaardbare schadeloosstelling komen, deze schadeloosstelling zal echter nooit meer kunnen bedragen dan de kosten van de stalling van de plant).

Extra vierkante meters

Heeft u niet voldoende ruimte aan 1 m2 kunt u per m2 uitbreiden.

Instagram

Volg ons op instagram.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow
Load More
Calamondino Citris MITIS verkoop

 

4 + 14 =

Partner met: