Selecteer een pagina

Over ons

Bent u op zoek naar een verzorgde overwinteringsplaats voor uw kuipplanten? Bij ons bent u aan het juiste adres.

In april 2008 zijn wij gestart met ons hoveniersbedrijf ‘Erik vd Berg’. Vanuit het hoveniersbedrijf hebben wij vaak de vraag gekregen over het overwinteren van kuipplanten. Dit heeft ons aan het denken gezet. Uiteindelijk vonden wij een prachtige locatie waarin wij de mogelijkheid hebben voor het oprichten van een plantenhotel.

Als bedrijf zijn wij gegroeid en hebben wij in augustus 2011 ons plantenhotel geopend. Hiermee voorzien wij onze klanten in hun vraag naar een overwinteringsplek. Planten die niet tegen een temperatuur van onder de 5 graden kunnen of te groot zijn om bij u thuis te staan. Die halen wij graag bij u op en geven wij de aandacht in de winter waar zij naar verlangen. De temperatuur in onze kas komt niet onder de 5 graden en de hoogte van de kas is geschikt voor planten van maximaal 3 meter.

Al meerdere seizoenen ontvangen wij diverse planten van Citrus, Brugmansia, Tibouchina, Palm, Fuchsia, Olijf, Callistemon, Oleander, Agave tot Geranium in ons plantenhotel. Dit is nog maar een kleine opgave aan planten die we voor overwintering hebben mogen ontvangen.

Dus wilt u zeker zijn dat uw terrasplanten de winter overleven? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Startkosten

U kunt bij ons vanaf 1 vierkante meter een ruimte huren om uw planten te stallen. De kosten voor deze eerste m2 bedragen 35 euro incl. BTW. Plantenhotel “Anita vd Berg” bepaald hoeveel m2 er nodig is voor de beplanting. Hierbij wordt er gekeken naar de omvang van de plant en niet van de pot. Om dit uit te meten hebben wij in ons bedrijf 10 m2 uitgetekend op de vloer. Hier worden ten aller tijde alle planten ingezet om te bepalen hoeveel m2 meter het is. Minimale afname; 1m2.

Haal en brengservice

Mocht u niet de middelen hebben om uw kuipplanten zelf naar Delfgauw te brengen, kunnen wij deze ook bij u op komen halen en weer terug brengen. Hiervoor hanteren wij het volgende tarief.Binnen een straal van 30 km om ons bedrijf rekenen wij €30 per rit. Voor de kilometers buiten dit gebied rekenen wij € 1,00 per km.

De planten dienen op een voor ons goed bereik- en berijdbare laat en los plaats te worden verzameld. Wilt u dat wij de planten zelf uit uw tuin verzamelen. Dan wordt hier een uur tarief van € 36,00 (incl. BTW) voor in rekening gebracht.

Voor het halen en retour brengen van grote planten rekenen wij € 10,00 extra wegens het inzetten van een extra persoon.

Bij een na- en voorjaarsbeurt van ons Hoveniersbedrijf hoeft u geen ritkosten te betalen naar ons plantenhotel.

Schade

Indien ondanks de normale verzorging gestalde planten doodgaan, niet goed uitlopen of anderszins schade oplopen dan komt deze schade volledig voor rekening en risico van de eigenaar van de plant. Wij doen onze uiterste best om uw planten goed te verzorgen. Wij hebben echter geen grip op de conditie waarin de plant zich bevind als zij bij ons wordt gebracht. 
(In gevallen waarbij door ons toedoen schade aan uw plant en/of pot ontstaat, die bij zorgvuldige behandeling voorkomen had kunnen worden, zullen wij uiteraard in onderling overleg met de klant tot een voor beiden aanvaardbare schadeloosstelling komen, deze schadeloosstelling zal echter nooit meer kunnen bedragen dan de kosten van de stalling van de plant).

Extra vierkante meters

Heeft u niet voldoende ruimte aan 1 m2 kunt u per m2 uitbreiden.

Instagram

Volg ons op instagram.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow
Load More
Calamondino Citris MITIS verkoop

 

13 + 14 =

Partner met: